Ресторан Славија најуспешнија је екипа XXVIII видовданског турнира у Малом Зворнику

Финална утакмица била је велика фудбалска битка две најбоље екипе турнира, са доста трчања, срчаности, повремених испада и грубље игре, ефектних акција које су осујећене одличном одбраном голмана противничке екипе или лошом завршницом, па и стативом када је погодак био известан.

У регуларном току исцрпљујућег дуела, екипе Ресторан Славија и Аграр Веселиновић Прњавор играле су нерешено 2:2, на полувремену 1:1, а победник је био познат након извођења пенала.


Ресторан Славија ове вечери имала је ванредно добру подршку публике, на препуним трибинама, а иницијатива и посед лопте у другом полувремену били су на страни тима Аграр Веселиновић. Ипак, одбране најбољег голмана турнира Бобана Радића Ресторан Славија;


Екипа Ресторан Славија поновила је свој успех из 2019. године на Видовданском турниру у Малом Зворнику, на идентичан начин, а прошле године били су другопласирани на нашем турниру. Победнички тим је, бољим извођењем пенала, постигао пет голова са беле тачке и два гола у регуларном току утакмице. Аграр Веселиновић је до пете серије постигао четири гола из пенала и два поготка у финалној утакмици. Коначни резултат је 7:6.


Занимљиво је да су током финалне утакмице, управо због динамике игре, постигнута два аутогола. Први погодак постигао је Марко Аврамовић за Аграр Веселиновић Прњавор, а изједначење у првом полувремену Ресторан Славије постиже аутоголом ривала, након шута Данијела Ћулума. У наставку утакмице Рацо Васић доводи Ресторан Славија у вођство од 2:1, да би у финишу, након шута Ђорђа Росића из тима Аграр Веселиновић, био постигнут и аутогол Славије.


До одлучујуће, пете пенал серије, стрелци за Аграр Веселиновић Прњавор су: Филип Благојевић, Марко Аврамовић, Милорад Бојић и Александар Ристановић, а Владимир Молеровић је имао тај пех да промаши при извођењу ударца са беле тачке. Пет погодака за победника, Ресторан Славија, постигли су: Данијел Ћулум, Новица Марковић, Рацо Васић, Немања Драгутиновић и Александар Илић.

Фото: Архива портала Мали Зворник инфо

Д.В.К / Љ.Р.

Пројекат „Промоција спорта – промоција здравог живота” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2022. години.

Додела пехара и награда најуспешнијим учесницима Видовданског турнира

Share