Додела пехара и награда најуспешнијим учесницима Видовданског турнира

Tријумфом екипе Ресторан Славија, након бољег извођења пенала, завршен је XXVIII видовдански турнир у малом фудбалу – Мали Зворник MMXXII. Крајњи резултат је 7:6, у регуларном току утакмице 2:2.

Првопласираној екипи, пехар, диплому и новчану награду, од 210000 динара, уручили су заменик председника општине Мали Зворник, Милисав Деспотовић, у име покровитеља турнира и Александар Андрић, генерални секретар Спортског савеза Дрина, у име организатора XXVIII видовданског турнира у малом фудбалу.

Другопласирана екипа Видовданског турнира у малом фудбалу је Аграр Веселиновић Прњавор.

Пехар, диплому и новчану награду од 50000 динара уручио је заменик председника општине Мали Зворник, Милисав Деспотовић.


У борби за треће место, од 20.00, снаге су одмериле екипе Самир Салихбеговић Ћамо Мали Зворник (чији је спонзор ФК Јединство) и Бензинске пумпе Ранкић Братунац.

Победивши ривала резултатом 4:1, екипа Бензинске пумпе Ранкић Братунац освојила је треће место на овогодишњем турниру. На полувремену су водили са 1:0, уз три пропуштене шансе за погодак.

Пехар и диплому уручио им је Александар Андрић, генерални секретар Спортског савеза Дрина, у име организатора турнира у малом фудбалу.

Најбољи голман: Бобан Радић – Ресторан Славија;
Најбољи млади голман: Немања Ћирковић – Бензинске пумпе Ранкић Братунац;
Најбољи играч: Радован Васић – Ресторан Славија;
Најбољи млади играч: Сретен Милошевић – Кафе спорт Каракај;
Најбољи стрелац, са 19 погодака, Данијел Ћулум – Ресторан Славија;
Најлепши потез: Драшко Куљанин – из екипе Самир Салихбеговић Ћамо;
Најлепши гол: Милорад Бојић – Аграр Веселиновић Прњавор.

Судијски пар овогодишњег турнира били су Бранивоје Кулић и Предраг Дишић. Њима су додељени пехари и дипломе, као признање за професионални учинак.

Пехаре, као вид признања, дипломе, захвалнице и новчане награде уручили су заменик председника општине Мали Зворник, Милисав Деспотовић, у име покровитеља турнира и Александар Андрић, генерални секретар Спортског савеза Дрина, у име организатора традиционалног турнира у малом фудбалу.

Фото: Архива портала Мали Зворник инфо

Д.В.К / Љ.Р.

Пројекат „Промоција спорта – промоција здравог живота” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2022. години.

Утакмица за треће место Видовданског турнира у малом фудбалу

Share