НАВАК – Нова авантура

Пети рођендан тренинга Живот за младе возаче центар НАВАК прославио је са кандидатима из Љубовије, Малог Зворника, Крупња и Лознице 13. новембра 2018. године. За шездесет кандидата који су пробну возачку дозволу стекли у ауто-школи ЕРМ ово је било незаборавно искуство.

Доживети чеони судар, превртање возила, кочити на сувом и влажном коловозу, обилази камион при већим брзинама, осетити шкрипу гума, реаговати у ризичним ситуацијама је битно са сваком возача, а посебно најосетљивију групу – возаче са пробном возачком дозволом.

На знак господина Младена Алвировића почела је журка на полигонима Националне возачке академије. Пожелео је добродошлицу полазницима и дружио се са нама током целог програма. У поподневним часовима кандидатима се придружио и министар Небојша Стефановић. Са групом младих возача учествовао је у новој вежби која ће бити саставни део тренинга од 2019. године. Обишавши полигоне министар се захвалио полазницима на дружењу истичући важност тренинга у свакодневним саобраћајним ситуацијама.

На крају програма кандидатима су уручени сертификати и они су постали амбасадори безбедне вожње.


Ово је седми пут да ауто-школа ЕРМ организује бесплатан тренинг безбедне вожње за своје кандидате. До сада је око 400 младих возача из наших школа са простора Љубовије, Крупња, Лознице и Малог Зворника имало прилику да учествује на тренингу Живот за младе возаче. Са овом праксом ауто-школа ће наставити и у 2019. години.

Искористи прилику!

Ваша ауто-школа ЕРМ!

Прилог: Фото галерија – Фејсбук страница Мали Зворник инфо

Share