Чланови Удружења пензионера и инвалида Малог Зворника посетили Златар и Златибор

Удружење пензионера и инвалида Малог Зворника организовало је другу једнодневну екскурзију у 2021. години, у суботу, 18. септембра. У 2021. години реализују два пројекта: „Побољшање друштвено социјалног живота пензионера и инвалида Малог Зворника” и „Превоз пензионера и инвалида ради лакшег доласка доктору и другим јавним установама”. 

Чланови су имали прилику да посете доступне туристичке садржаје на планини Златар, али и Златибор, будући да су киша и магла омеле првобитни план да се дан проведе у специјалном резервату природе Увац, где меанадри и најлепше нијансе зелене боје на Увачком језеру и поглед на кањон Увца, са неког од видиковца, остављају без даха.

На Златибору, најдужа панорамска гондола на свету, представља нову туристичку атракцију. Девет километара најмодерније ваздушне трасе златиборске гондоле повезало је центар Златибора са ски центром Торник, преко Рибничког језера. 

Извршни одбор Удружења пензионера и инвалида Малог Зворника, у проширеном саставу, на седници која је одржана у последњој седмици маја, донео је одлуку да се овогодишње једнодневне екскурзије за чланове Удружења организују за посете Врднику и Златару.

Размотрени су сви предлози за организацију екскурзија у 2021. години, које су свакако, зависиле од епидемиолошке ситуације у Републици Србији.

Прво путовање организовано је 11. јуна, а посетили су Фрушку гору, манастире и бању Врдник.

За све информације о активностима Удружења и учлањењу можете се обратити председници удружења Драгани Алексић (060 61 908 72) или њеном заменику Миленку Мијатовићу (069 80 464 07).

Месечна чланарина у 2021. години остаје симболична и износи 50 динара.

Фиксни контакт телефон Удружења пензионера и инвалида Малог Зворника је: 471 069

email address: penzionermz@gmail.com

Адреса: Рибарска бб, 15318 Мали Зворник

Фото: Мали Зворник инфо

Новинар-сарадник: Далибор Крстић

Share