Васкршња честитка председника општине Мали Зворник

Радосним хришћанским поздравом „Христос васкрсе!” – „Ваистину васкрсе!”, председник општине Мали Зворник, Зоран Јевтић, честитао је суграђанима највећи хришћански празник Васкрс и пожелео да празничне дане проведу у радости, са својим најдражима.

„Свим верницима који Васкрс славе по Јулијанском календару, у име општине Мали Зворник и у своје име, упућујем најискреније честитке и желим да дане празника проведете у радости и благостању, са породицом. „Христос васкрсе!” – „Ваистину васкрсе!””, наведено је у честитки председника општине Мали Зворник.

„С обзиром да Васкрс и ове године, као и прошле, дочекујемо у јеку пандемије вируса корона, забринути за своје здравље и здравље најмилијих, желим да нам празник над празницима донесе снагу да лакше пребродимо тешку ситуацију са којом смо суочени”, написао је Јевтић.

Он је поручио суграђанима да наставе да строго поштују уведене заштитне мере и празнике проведу у својим домовима, а да окупљање и дружење са фамилијом и пријатељима одложе за време када опасност од болести прође.

Извор: Општинска управа општине Мали Зворник

 

Share