У суботу у поноћ истиче рок за пријаве гласања према месту боравишта

ИЗБОРИ 2017: У суботу у поноћ истиче рок за пријаве гласања према месту боравишта

ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се грађани који желе да гласају за председника Републике Србије, према месту боравишта у земљи (изабрано место гласања), да могу поднети Општинској управи општине Мали Зворник захтев да се у бирачки списак унесе податак да ће на предстојећим изборима бирач гласати према месту боравишта које се налази на подручју општине Мали Зворник, најкасније пет дана пре закључења бирачког списка, до 11.03.2017. године до поноћи.

Обавештавају се грађани који имају боравиште у иностранству а пребивалиште на подручју општине Мали Зворник и желе да гласају за председника Републике Србије, према месту боравишта у иностранству, да могу поднети Општинској управи општине Мали Зворник захтев да се у бирачки списак унесе податак да ће на предстојећим изборима бирач гласати према месту боравишта у иностранству, најкасније пет дана пре закључења бирачког списка, до 11.03.2017. године до поноћи.

Општинска управа општине Мали Зворник ће организовати рад дужи од радног времена у петак 10 марта и у суботу 11. марта 2017. године до поноћи.

Општинска управа општине Мали Зворник

izbori2017

Share