Шести дан Видовданског турнира: Ресторан Славија најуспешнија екипа у А групи

Шестог дана Видовданског турнира у малом фудбалу, у недељу, 4. јула одигране се три утакмице.

У квалификационој групи Б, од 18.00 часова играли су Хотел Видиковац – Зворник и Пекара Жарковићи – Мали Зворник. Крајњи резултат је 5:2 (2:1). Александар Николић је хет триком допринео победи Видиковца.

Младе, брзе екипе, пуно прилика за поготке, а тиму Пекара Жарковићи недостајало је мало спортске среће, уз приметно одсуство два играча.

Завршен је и дерби, сусрет најбољих у групи А. Ресторан Славија Playroom – Зворник и Хотел Ројал Дрина – Мали Зворник играли су од 19.05 утакмицу за првопласирану позицију, а оба тима су се пласирала у четвртфинале.

Славија је још једном, фудбалским умећем играча и тимским духом остварила високу гол разлику, победивши резултатом 10:3 (4:0). Занимљиво је да су играчи Славије и Пекаре Жарковићи, Новица Марковић и Никола Алимпић остварили хет-трик, уписавши се са три поготка у листу стрелаца.

ФК Јединство Мали Зворник – Лацин Липолист и Хотел Видиковац – Зворник, из групе Б, играли су трећу утакмицу од 19.55, чиме је екипа из Зворника надокнадила своје одсуство са овог спортског такмичења, до 2. јула, када су одиграли свој први меч на XXVII Видовданском турниру у малом фудбалу.

Утакмица је завршена резултатом 7:3 (3:0) за Јединство, екипу која је током већег дела меча имала предност и пружила, до данас, најбољу партију. Много смиренија игра искусних играча тима победника, без уплитања у конфликтне ситуације и уз нешто мање прекршаја. Хотел Видиковац је исте вечери већ одиграо прву утакмицу, те су имали напоран наступ и пад енергије.

Испоставило се да је последња екипа која се пријавила за учешће, Дискотека БМ Тршић, прва која се повукла са турнира током квалификација за четвртфинале, те су два меча завршена без игре, службеним резултатом 3:0 (пар-форфе). Бодови су додељени тимовима из групе Б – ФК Рудар Брасина и Bauwin decor – Зворник – Брасина.

Најбоље тимове очекује до сада највећи наградни фонд. Првопласирана екипа освојиће 210.000,00 динара, а другопласирана 50.000 динара. Посебне награде предвиђене су за најбољег голмана, стрелца, играча и младог играча.

Судијски пар били су Славољуб Цветковић и Чедомир Радић.

Фото галерија: Мали Зворник инфо

Седмог дана Видовданског турнира у малом фудбалу, 5. јула одиграће се две утакмице екипа из групе Б: 

Од 19.00 часова састаће се ФК Јединство Мали Зворник – Лацин Липолист и Пекара Жарковићи – Мали Зворник. 

Хотел Видиковац – Зворник и ФК Рудар – Брасина играће од 20.00.

Новинар-сарадник: Далибор Крстић

Пројекат „Спортски мозаик – Повратак на терен” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2021. години.

Peti dan Vidovdanskog turnira: Nezavisni sindikat policije plasirao se u četvrtfinale sportskog takmičenja

Share