Признања и награде локалне самоуправе најбољим ученицима и заслужним професорима

Општина Мали Зворник наградила деветнаест најбољих основаца и средњошколаца у протеклој школској години

За изузетан успех у школској 2017/2018. години општина Мали Зворник наградила је деветнаест основаца и средњошколаца са подручја општине, као и петоро њихових наставника. Додела Вукових диплома и награда најбољим ученицима и заслужним наставницима у протеклој школској години одржана је у петак, 07. септембра, у сали Скупштине општине Мали Зворник, а признања и награде уручио им је председник општине Зоран Јевтић.

Обраћајући се награђеним ученицима, њиховим педагозима и родитељима на традиционалном пријему, Јевтић је ђацима честитао на успеху, наглашавајући да је он плод заједничког труда и истовремено успех њихових школа и породица, које су их подржавале у раду.

Он је навео да признања и награде ученицима за постигнути успех долазе у правом тренутку, на почетку нове школске године, да их подстакну да и даље вредно раде и остварују нове успехе.

Јевтић је ученицима поручио да је поносан на резултате које су постигли и пожелео да успех буде њихово средње име и у будућности, у даљем школовању, као и касније у животу, те да никада не треба да престану са учењем, јер је, како је навео, знање једно од највећих богатстава, које им нико не може одузети.

Међу 19 најбољих ученика у протеклој школској години у Малом Зворнику је 17 основаца и двоје ученика средњих школа. Звање носиоца Вукове дипломе понело је 11 основаца и двоје средњошколаца, док је титулу ђака генерације добило шесторо ученика, пет основаца и један средњошколац. За изузетне резултате на републичким такмичењима у различитим областима у протеклој школској години општина Мали Зворник наградила је петоро ученика и исто толико наставника, који су радом и залагањем допринели њиховом успеху.

За остварене резултате општина Мали Зворник ученике је наградила књигама и новчаним наградама, у вредности од десет и петнаест хиљада динара, у зависности од нивоа успеха.

Извор:  Општина Мали Зворник
Фото: Општинска управа

Прилог: Фото галерија – Мали Зворник инфо

Share