Повеља општине Мали Зворник за нашег трофејног олимпијца

Председник општине Мали Зворник Зоран Јевтић данас је угостио нашег суграђанина, веслача Милоша Васића. Том приликом му је у име општине честитао на успеху, бронзаној медаљи на Светском првенству за сениоре у Ожибелеу и пласманом у финале првенства у Француској којим је изборио пласман на Олимпијаду у Рију 2016. године, пренео жеље за наставак успешне каријере, као и позив да присуствује свечаној седници Скупштине општине Мали Зворник поводом 60-те годишњице од настанка општине Мали Зворник која ће се одржати 17. септембра. На предлог Комисије за избор, именовања и друштвена признања председник општине је донео Одлуку да се Милошу Васићу додели Повеља општине Мали Зворник, највише признање које се додељује заслужнима за развој, унапређење и промоцију наше општине.

Подсећамо да је Милош Васић 2009. године био добитник Плакете општине Мали Зворник, која му је такође уручена на прослави Дана општине и то поводом пласмана на Олимпијске игре у Лондону 2012. године.

Веслачи Милош Васић и Радоје Ђерић су се јуче дружили са малишанима и грађанима наше општине у продавници „Mакси“, где су делили аутограме и поклањали школски прибор са ознакама тима Србије за предстојеће Олимпијске игре у Рију.

Уредник:  Далибор Крстић

Извор: http://malizvornik.rs/

Share