Одржан Куп Малог Зворника у улову рибе удицом на пловак

Најбоље екипе ООСР ,,Дрина“ Лозница

Поводом 17. септембра, Дана општине Мали Зворник, на Дрини испод Хидроелектране ,,Зворник“, одржан је Куп Малог Зворника у улову рибе удицом на пловак. Учествовала је 21 екипа, од којих 16 мушких и пет женских селекција. У Мали Зворник на лепо уређену стазу стигла су 63 риболовца из Лознице, Косјерића, Игала, Косовске Митровице, Крагујевца, Јагодине, Сремске Митровице, Крупња, Лазаревца, Ваљева, Бајине Баште, Милића, Зворника, Братунца.

По веома лепом времену риболовци су имали идеалне услове за богат улов, а улогу судија обавили су судије из Клуба спортских риболоваца (КСР) ,,Дринско језеро“ из Малог Зворника, домаћина такмичења.

Такмичари су уловили укупно 134 килограма и 820 грама рибе, која је након мерења враћена у Дрину.

Највише успеха у женској конкуренцији имале су даме из ООСР ,,Дрина“ Лозница, друго место су освојиле такмичарке КСР ,,Дринско језеро“ из Малог Зворника, а треће су такмичарке из екипе КСР ,,Мамац“ Лозница.

Код мушкараца највише улова, четврти пут заредом имали су такмичари из екипе ООСР ,,Дрина“ Лозница, друго место су заузели риболовци из екипе ООСР ,,Скрапеж“ из Косјерића, а треће из екипе ,,Шумадија“ из Крагујевца.

Најуспешнији на стази био је Мирко Пајић из ООСР ,,Дрина“ Лозница. Други је био Иван Јовановић из екипе ООСР ,,Скрапеж“ из Косјерића, а трећи је Владимир Пајић из ООСР ,,Дрина“ Лозница.

Извори: Зов / Мали Зворник Инфо
Фото галерија: Драго Гајић / ООСР Скрапеж Косјерић

Новинар: Драго Гајић

Уредник: Далибор Крстић

Share