Обука за електронско пословање у Центру за развој иновација

Радионица посвећена основама електронског пословања и дигиталних апликација које се могу користити као иновативно средство за повећање конкурентности и снижење трошкова пословања преко интернета „E-пословање” одржана је у Центру за развој иновација у Малом Зворнику у четвртак, 16. јуна.

Учествовали су представници локалних институција и установа, предузетници, заступници организација цивилног друштва, као и ученици Средње школе из Малог Зворника.

У оквиру обуке учесници су били у прилици да сазнају више о пословним и техничким условима за електронско пословање, електронском банкарству, електронским фактурама и сервисима еУправе.

Представљени су им и квалификовани сертификати, пословни софтвер и врсте пословног софтвера, рачунарство у облаку, као и обезбеђивање сигурности и безбедности у електронском пословању.

Едукацију су реализовали сарадници Акредитоване регионалне развојне агенције Подриња, Подгорине и Рађевине (АРРА ППР), Владимир Ђалимић и Зоран Ињац, у оквиру спровођења програма рада АРРА ППР за текућу годину.

Извор: Центар за развој иновација у области заштите животне средине општине Мали Зворник

Фото: Мали Зворник инфо

Д.В.К.

Share