Вишенаменска учионица у вртићу „Црвенкапа” за квалитетније садржаје и активности предшколаца

Први корисници вишенаменске учионице у вртићу „Црвенкапа”

Предшколска установа „Црвенкапа” у Малом Зворнику добила је употребну дозволу за новоизграђену вишенаменску учионицу и недавно је почело њено коришћење.

Дограђена просторија је површине 58 метара квадратних и служи за учење, игру, фискултуру и друге сличне садржаје намењене полазницима ове установе. Учионица умногоме омогућава квалитетније услове боравка деце у вртићу. Просторија је опремљена играчкама и спортским реквизитима, намењеним за игру и забаву најмлађих.

У оквиру изградње нове учионице, која је коштала 5.335.114,08 динара, са ПДВ-ом, проширена је кровна конструкција вртића и постављена хидро и термо изолација на дограђеном делу зграде.

Радове је извела Самостална грађевинска радња „Станковић Драган” из Малог Зворника, док је стручни надзор обавило Грађевинско предузеће „Трем градња” из Ваљева.

Доградња Предшколске установе „Црвенкапа” реализована је средствима из наградног фонда Владе Швајцарске, који је општина Мали Зворник освојила захваљујући успешно спроведеној реформи пореза на имовину.

Извор: Општинска управа општине Мали Зворник
Фото: Општинска управа општине Мали Зворник

Фото галерија

Архива вести:

Вишенаменска учионица за обданиште: Остварен деценијски сан

Share