Новогодишња конференција руководства општине Мали Зворник за представнике медија

Новогодишња конференција руководства општине Мали Зворник за представнике локалних и регионалних медија одржана је 5. јанура.

Председник општине Мали Зворник Зоран Јевтић обратио се Божићном поруком суграђанима и излагањем о плановима локалне самоуправе за 2016. годину, осврнувши се на резултате остварене у 2015. години.

Након излагања, председник Зоран Јевтић и заменик председника општине Мали Зворник Богдан Дукић одговарали су на питања новинара.

Уредник портала Мали Зворник Инфо поставио је следећа питања:

Да ли сматрате да сте у одређеним ситуацијама требали одлучније деловати, да ли сте незадовољни динамиком извршења појединих послова од велике важности за ову неразвијену општину? Чиме се изузетно поносите?

Овогодишњи буџет општине Мали Зворник, у износу од 600 милиона динара, је по опредељењу владајуће коалиције значајан за развој, али и чињеници да поједини уступљени приходи Републике и таксе више неће бити доступни до краја ове и у наредној години. Шта је за Вас приоритет у развоју и инвестирању?

 

Заменик председника општине Мали Зворник Богдан Дукић информисао је новинаре о новостима у режиму преласка пограничног прелаза Стари мост (Мост краља Александра Првог Карађорђевића). Становници Подриња, Азбуковице и Јадра ће моћи прелазити овај гранични прелаз несметано.

Од средине октобра 2015. године, стари пешачки мост у Малом Зворнику, који спаја ову општину са суседним Зворником, могли су да прелазе само грађани у чијим личним картама је један од ова два града уписан као место пребивалишта, док је за грађане других општина и држава то било онемогућено.

 

Уредник: Далибор Крстић

Фото галерија: Мали Зворник Инфо

 

Share