Две победе пионира ФК Јединство на отварању турнира

У организацији ФК Раднички Стобекс, у недељу 10. јануара, почео је турнир за пионирску селекцију на којем учествује осам екипа:  ФК Лозница I (2001.), ФК Лозница II (2001.), ФК Лозница 2002. годиште, ФК Гучево Бања Ковиљача, ФК Јадар Горњи Добрић, ФК Рудар Брасина, ФК Раднички Стобекс и ФК Јединство Мали Зворник.

Одиграна су комплетна два кола у којем су наши пионири забележили две победе. У првој утакмици савладали су екипу ФК Лозница I (2001.)  са 4:2 , а стрелци за наш тим били су Лука Јовановић са два гола, Лука Несторовић и Михаило Шалипуревић, а у другој утакмици савладали су високим резултатом комшије из Брасине са 11:0. У стрелце су се уписали Ђорђе Јовановић три пута, Михаило Шалипуревић три пута, Лука Јовановић два пута, Срђан Мићић, Лука Несторовић и Петар Николић.

„Презадовољан сам како смо отворили турнир који смо прошле године са селекцијом 2002 годишта и освојили. У првој утакмици пустили смо противника да игра а ми смо претили из контри што нам је и донело резултат. У пар наврата је мојим играчима попустила концентрација па смо примили два гола,али се надам да ћемо у наредним утакмицама то исправити. У другој утакмици нисмо имали достојног противника па смо савладали Рудар веома високим резултатом. Честитам свим мојим играчима на изузетној борби и залагању у нади да ћемо у наставку турнира играти још боље“, рекао је тренер екипе Самир Салихбеговић.

Резултати I кола:

ФК Лозница I (2001.)  – ФК Гучево 8:0

ФК Јединство – ФК Рудар 11:0

ФК Лозница II (2001.) – ФК Јадар 8:1

ФК Раднички Стобекс – ФК Лозница (2002.) 2:3

Резултати II кола:

ФК Лозница (2002.) – ФК Јадар 3:3

ФК Лозница II (2001.) – ФК Гучево 8:0

ФК Јединство – ФК Лозница I (2001.)  4:2

ФК Рудар – ФК Раднички 0:2

У следећа два кола играју се две веома битне утакмице и то са ФК Лозница II 2001. годиште и ФК Лозница 2002. годиште. Систем такмичења је такав да се игра лига осам екипа (свако са сваким), потом први и други играју за прво место, трећи и четврти за треће место, пети и шести за пето место, а седми и осми за седмо место.

Уредник: Далибор Крстић

Новинар спортске рубрике: Самир Салихбеговић

Фото: Фудбалски клуб Јединство Мали Зворник

Share