Месец нових успеха за Теквондо клуб Душан Силни из Малог Зворника

У организацији Теквондо клуба „Српски соко”, у дворани Рекреативно-спортског центра у Зворнику, у суботу 28. маја одржан је трећи по реду Међународни теквондо турнир „Гранд при Зворник” (International Taekwon-Do Federation (ITF)).

Тренер Теквондо клуба „Душан Силни” Дејан Лукић истакао је да су учествовали на престижном међународном турниру који је окупио 400 такмичара, из 12 земаља и 36 клубова.

„Наш клуб је наступио са 11 такмичара, два тренера и једним судијом и укупно смо освојили 10 медаља.

Посебну радост и подршку истичемо за наше дебитанте који су први пут наступали и показали одличне резултате. То су: Никола Пашћан, Викторија Живановић, Николина Дамњановић и Наташа Јовановић.

Наташи све честитке, јер је упркос томе што први пут наступа освојила злато и прво место у борбама.

Наш учинак је следећи: Наташа Јовановић: I место, спаринг; Емилија Перић: II место, спаринг; Николина Дамњановић: III место форме и III место спаринг; Лазар Ћирић: III место форме и III место спаринг; Викторија Живановић: III место, спаринг; Марко Хргић: III место, спаринг; Вељко Пантић: III место, спаринг и Алекса Радовић: III место, форме.

Тренери су били: Дејан Лукић и Маја Перић, док је Јована Станојевић овога пута наступала у улози судије.

Организатору дугујемо велику захвалност на гостомпримству и беспрекорној организацији. Хвала свима који нас прате и подржавају. Идемо даље!”

На регионалним, европским и светским такмичењима, трофејна селекција Теквондо клуба „Душан Силни” наступа као део „Тима Србија” (International Taekwon-Do Federation). Чланови су Спортског савеза „Дрина” и један од клубова оснивача, од 6. јула 2016.

Извор: Теквондо клуб „Душан Силни” / Мали Зворник инфо

Фото: Теквондо клуб „Душан Силни”

Д.В.К.

Пројекат „Промоција спорта – промоција здравог живота” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2022. години. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Архива: Портал Мали Зворник инфо

Осам одличја за Теквондо клуб Душан Силни на међународном Купу пријатељства „Прњавор опен”

Share