Лозница Опен 2015: Више од 20 медаља за 19 такмичара нашег клуба

Други међународни турнир у теквондоу „Лозница опен 2015“ одржан је у суботу у хали Спортског центра „Лагатор“ у организацији тренера лозничког теквондо клуба Златка Павловића и уз подршку Општине Лозница. Турниру је присуствовао Дејан Сталовић члан градског већа , који је уједно отворио манифестацију и пожелео добродошлицу многобројним гостима.

Турнир који је приређен окупио је 208 учесника из бројних клубова Србије , Македоније , Хрватске , Словеније и Босне и Херцеговине који су се борили у три категорије мушко-женске конкуренције. У првој категорији учествовали су кадети до 14 година , у другој категорији јуниори од 14 до 18 година и у трећој сениорској категорији учесници од 18 година.

Такмичари нашег Таекwондо клуба ,,Душан Силни“ освојили су више од 20 медаља. Учествовали смо са 19 такмичара, у свим старосним категоријама,од млађих кадета, до сениора. Бојан Јовановић је клуб представљао у улози тренера, а Дејан Лукић је био члан судијског тима теквондо турнира „Лозница опен 2015“.

Након успешно завршеног турнира, у генералном пласману прво место заузео је теквондо клуб „Српски Соко“ из Зворника, друго место припало је теквондо клубу „Бајша“ из Војводине, а треће место обезбедио је домаћи теквондо клуб „Лозница“.

Поред признања за прва три места, осталим учесницима, у свим категоријама додељено је 150 медаља и осам индивидуалних признања за постигнуте резултате. Пехаре , медаље и признања учесницима је уручио тренер домаћег клуба „Лозница“ Златко Павловић.

Извори: СОС Канал / Мали Зворник Инфо

Фото: Мали Зворник Инфо

Корисни линкови:

http://www.ufklagator.com/index.php/loznica-open-2015/

http://www.soskanal.net/borila%C4%8Dki-sportovi-tekvondo/uspesno-zavrsen-turnir-u-loznici-video

https://www.youtube.com/watch?v=fMqOTcQzNwM

 

https://www.youtube.com/watch?v=sPa-I5raFyE&feature=youtu.be

Архива:

http://www.ufklagator.com/index.php/uspesan-loznica-open-2014/

Share