Промоција Малог Зворника на 40. Сајму туризма у Београду

На XL Међународном сајму туризма у Београду општина Мали Зворник изложила је све што њену туристичку понуду чини посебном, са акцентом на промоцији сеоског туризма, локалне гастрономије и угоститељских објеката. Атрактивну и јединствену туристичку понуду ове општине посетиоци су могли да виде у Хали IV Београдског сајма. Као посебну атракцију, Мали Зворник је и ове године промовисао културне знаменитости, „Подземни град Карађорђевића“ и археолошко налазиште „Орловине’’.

Протеклих дана, штанд Малог Зворника посетили су бројни домаћи и страни туристи, представници друштвено – политичког живота, државни функционери и друге јавне личности, међу којима потпредседник Владе Републике Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, глумац Ненад Окановић, у улози промотера туризма у Подрињу, као и бројни медији.

Први дан сајма на малозворничком штанду протекао је у знаку презентације народне радиности, културног стваралаштва и локалних гастрономских специјалитета, у организацији Удружења жена „Незаборав“ и Библиотеке „17. септембар“.

Други дан, поред осталог, био је прилика за промоцију ловног и риболовног туризма, док је јучерашњи наступ на сајму искоришћен за представљање успешних привредника из Малог Зворника.

Последњег дана београдског Сајма туризма, у недељу, 25. фебруара, своју понуду туристима представили су етно ресторани са подручја малозворничке општине етно-села ,,Вилине воде” и ,,Дрински рај”. На штанду од око 35 квадратних метара посетиоци су могли да се упознају са свим лепотама које нуди малозворнички крај.

Фото галерија:

Извор: Општина Мали Зворник

Архива: Мали Зворник Инфо

Share