Каратисткиња Вања Николић првак државе у борбама – Богдан Неговановић вицешампион у катама

Каратисткиња Вања Николић првак је државе у борбама. Освојила је злато на Купу Србије у категорији женске наде, до 54 килограма, а Богдан Неговановић вицепрвак је у категорији пионири кате – апсолутни ниво (сви појасеви), 2011. годиште. На купу Србије наступили су најбољи, афирмисани и квалификовани такмичари са три региона (Карате савези: Уже Србије, Београда и Војводине).

„Наша шампионка Вања Николић, остваривши три убедљиве победе, освојила је златну медаљу и постала шампион купа Србије у борбама (женске наде -54 kg), а Богдан Неговановић, заблиставши три пута до финала, успео је да се домогне сребрног одличија у катама и вицешампион је купа Србије за 2021. годину”, истакао је, са нескривеним поносом, Милан Неговановић, оснивач и један од тренера Карате клуба „Шампиони са Дрине”.

Куп Србије за полетарце, пионире и наде реализован је у два дана и то у катама у суботу 2. октобра и у борбама у недељу 3. октобра, у Спортском центру „Љубомир Ивановић Геџа” у Младеновцу.

Насловна фотографија:  Спортски центар „Љубомир Ивановић Геџа”  Младеновац

Фото: Карате клуб „Шампиони са Дрине”

Новинар сарадник: Далибор Крстић

Архива: Мали Зворник инфо

Шампиони са Дрине нижу успехе освајањем нових медаља

Пројекат „Спортски мозаик – Повратак на терен” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2021. години.

 

Share