Други дан Видовданског турнира у малом фудбалу

Другог дана Видовданског турнира у малом фудбалу одигране су четири утакмице.

Од 18.00, играли су Рибарница Лаки фиш Мали Зворник и СГР Стем Градња Мали Зворник, из групе Б. Искуство и доминација Стем градње на терену уродили су плодом.

Победили су високим резултатом 6:0 (2:0). Стиче се утисак да је екипи Рибарница Лаки фиш потребно мало времена да се играчи међусобно упознају и синхронизују игру.

Стрелци за Стем градњу су: Данило Цвијановић, Никола Лазић (други и четврти гол), Чедо Стефановић (трећи и шести погодак) и Властимир Васић.

Од 19.00 играле су две екипе из групе Б: ФК Рудар Брасина – ФК Младост Борина. Бележимо квалитетну и уравнотежену игра, са добрим потезима учесника на обе стране.

Утакмица је окончана победом Рудара од 3:2. Стрелци за ФК Рудар Брасина су: Игор Савић, Војислав Ерић и Никола Тодоровић, а голове за ФК Младост Борина постигао је Срђан Лукић.

Од 20.00 часова играле су екипе из групе Б: СГР Стем Градња – ФК Велика Река.
Резултат на крају утакмице је 2:2 (2:0).

Велика Река се у другој половини утакмице уклопила у ритам игре који је наметала Стем градња што је довело до изједначења и бројних покушаја да се оствари победа.

Стрелци за СГР Стем градња су Никола Лазић и Данило Цвијановић, а поготке за ФК Велика Река постигли су Милош Матић и Стефан Јаковљевић.

Последњу утакмицу турнира, првог летњег дана, од 21.00, одиграле су екипе из групе А, Хотели Ројал (Роyал Дрина – Роyал Спа) и Бензинске пумпе Ранкић Братунац.

Одличне одбране голмана Хотела Ројал Марка Богићевића, али је гостујући тим искористио већи део својих прилика за резултатску предност.

Братунчани су окончали утакмицу победом од 4:1.

Поготке за екипу победника постигли су Милорад Остојић (први и трећи гол), Слађан Васић и Миленко Марковић. Гол за Хотеле Ројал дао је Љубиша Радовић.

На почетку турнира, током квалификација за четвртфинале, сусрели смо се са нама до сада непознатим екипама које могу бити и пријатно изненађење турнира: Бензинске пумпе Ранкић Братунац и Антена Сат Тотал ТВ Зворник.

Трећег дана турнира, у среду, 22. јуна, састају се:

Од 18.00, Кафе спорт Каракај – ФК Младост Борина (група Б);
Од 19.00, Екипа Самир Салихбеговић Ћамо – ФК Гранит Радаљ (група А);
Од 20.00, Ресторан Славија – Рибарница Лаки фиш Мали Зворник (група Б);
Од 21.00, ФК Рудар Брасина – ФК Велика Река (група Б).

Организациони одбор XXVIII Видовданског турнира усвојио је сугестије учесника прошлогодишњег турнира и вратио старе пропозиције о трајању утакмица квалификација за четвртфинале, те се сада играју два полувремена од по 15 минута, што је значајно подстакло фудбалере на динамичнију игру на коју су кондиционо спремни јер не очекују напоре којима су били изложени протекле године када су, по исцрпљујућим жегама и летњем времену, све утакмице трајале 40 минута.

Фото галерија: Други дан Видовданског турнира MMXXII

Пројекат „Промоција спорта – промоција здравог живота” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2022. години.

Први дан Видовданског турнира у малом фудбалу

Д.В.К.

Share