Теквондо клуб Душан Силни: Девет медаља на „СИТА ОПЕН” турниру у Лозници

У суботу, 1. априла, одржан је међународни теквондо турнир „СИТА ОПЕН” 2023. у Лозници. На турниру је учествовало више од 300 такмичара из шест земаља, а наш Теквондо клуб „Душан Силни” наступио је са 12 такмичара, једним тренером и једним судијом.

Будући да је турнир био на завидном нивоу у свим сегментима од организације до такмичарске конкуренције наши такмичари су освојили девет медаља, што је одличан успех. Посебно треба истаћи наступ Марије Ивановић која је освојила I место у борбама, без обзира што јој је ово такмичење прво у каријери.

С обзиром да се овакав турнир организује први пут на нашим просторима, идеја је да он постане традиционалан, уз подршку Српске Интернационалне Теквондо Асоцијације, и да постане најбољи показатељ богатства теквондо вештине.

„Велику захвалност дугујемо теквондо клубу „Тае Ло” из Лознице, чији су чланови понели највећи терет у организацији овог спектакуларног догађаја, а ми ћемо као клуб увек дати свој допринос у раду наше федерације и на унапређењу развоја теквондо вештине на нашим просторима”, истиче један од оснивача Теквондо клуба „Душан Силни” Дејан Лукић, од фебруара носилац црног појаса III дàн.

Извор: Теквондо клуб Душан Силни

Фото: Теквондо клуб Душан Силни / Теквондо клуб Тае Ло

Мали Зворник инфо

Д.В.К.

Међународни теквондо семинар у Зворнику: У друштву најбољих

 

Share