Трећи дан Видовданског турнира у малом фудбалу

Трећег дана турнира, у среду, 22. јуна, од 18.00 играли су Кафе спорт Каракај – ФК Младост Борина (група Б). Изузетна игра и прецизни пасови играча екипе Кафе Спорт резултирали су победом са високим резултатом од 7:1 (5:1 у првом полувремену).

Евидентно је да су играчи Борине наступили са повређеним играчима. У тим околностима било је тешко одолети сталним нападима противника.

Поготке за Кафе спорт постигли су: Незир Алић (први и други гол), Симо Лукић, Данијел Ерић, Срђан Дамјановић, Никола Алемпић и Сретен Милошевић. Стрелац јединог гола за ФК Младост је Ненад Илић.

Од 19.00, играли су екипе Самир Салихбеговић Ћамо, чији је спонзор Фудбалски клуб Јединство, и ФК Гранит Радаљ (група А).

Уиграна екипа домаћина победила је високим резултатом 8:0 (4:0). Млада екипа ФК Гранит већ наредног дана има две нове прилике да усклади игру на терену.

Голове за екипу Самир Салихбеговић Ћамо постигли су: Предраг Петровић, Аљо Смајловић (други и шести), Ваљко Петровић, Драшко Куљанин, Предраг Тодоровић, а последњи погодак је аутогол играча ФК Гранит Радаљ, Младена Несторовића, који је постигнут у најбољој намери да спречи улазак лопте у мрежу свог тима.

Од 20.00 играли су Ресторан Славија – Рибарница Лаки фиш Мали Зворник (група Б). Резултат 12:3 (6:1).

Голгетер Данијел Ћулум постигао је пет погодака (други, пети, седми, девети и десети), Новица Марковић је дао три гола (први, једанаести и дванаести), а Стево Јокић, Рацо Васић, Павле Радић и Александар Илић су постигли по један погодак у мрежу противника.
Миљан Кулић постигао је два гола за екипу Рибарница Лаки фиш (први и трећи), а за други погодак заслужан је Јован Драшковић.

Ресторану Славија у прилог су ишли беспрекорна игра, искуство, дриблинзи и пасови, а енергија младости краси екипу Рибарница Лаки фиш која се на овој утакмици супротставила много снажнијем противнику.

Од 21.00 играли су ФК Рудар Брасина – ФК Велика Река (група Б).

Ривали су били равноправни, а финесе и концентрација у другој половини утакмице одлучили су победника.

Резултат 4:1 (0:1) за ФК Велика Река. ФК Рудар Брасина водио је на почетку другог полувремена са 1:0.

Стрелци за ФК Велика Река: Милован Радовановић, Горан Алексић, Никола Ђорђић (први и четврти погодак). Никола Тодоровић постигао је једини гол за ФК Рудар Брасина.

У четвртак, 23. јула састају се екипе: У 18.00, Аграр Веселиновић Прњавор – Тотал ТВ Антена Сат Зворник (група А);  Од 19.00, Хотели Ројал (Royal Drina – Royal Spa) – Самир Салихбеговић Ћамо (група А); У 20.00, ФК Гранит Радаљ – Аграр Веселиновић Прњавор (група А); У 21.00 играју Тотал ТВ Антена Сат Зворник – Хотели Ројал (Royal Drina – Royal Spa) из групе А.

Судијски пар овогодишњег турнира су Бранивоје Кулић и Предраг Дишић.

Организациони одбор XXVIII Видовданског турнира усвојио је сугестије учесника прошлогодишњег турнира и вратио старе пропозиције о трајању утакмица квалификација за четвртфинале, те се сада играју два полувремена од по 15 минута, што је значајно подстакло фудбалере на динамичнију игру на коју су кондиционо спремни јер не очекују напоре којима су били изложени протекле године када су, по исцрпљујућим жегама и летњем времену, све утакмице трајале 40 минута.

Фото галерија: Трећи дан Видовданског турнира

Пројекат „Промоција спорта – промоција здравог живота” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2022. години.

Други дан Видовданског турнира у малом фудбалу

Д.В.К.

Share