Бронзана медаља Вање Николић у категорији кадеткиња на Купу уже Србије

У недељу 17. априла, у Рашкој је одржан куп Карате савеза уже Србије за кадете, јуниоре и сениоре, уз учешће више од 600 такмичара из 45 клубова. Каратисткиња КК „Шампиони са Дринеˮ Вања Николић освојила је бронзану медаљу у категорији кадеткиња (до 54 килограма) и квалификовала се за Куп Србије који се одржава 8. маја, у спортској хали Новом Бечеју, у организацији Карате федерације Србије.

Подсећамо, Вања Николић, освојила је бронзано одличје за репрезентацију Србије на првенству Балкана за сениоре и децу одржаном у истарском Поречу, од 15. до 17. октобра 2021. године, у конкуренцији учесница из 10 држава.

Вања Николић је првак државе у борбама. Освојила је почетком октобра 2021. године у Младеновцу злато на Купу Србије у категорији женске наде, до 54 килограма. На овом престижном такмичењу наступају најбољи, афирмисани и квалификовани такмичари са три региона (Карате савези: Уже Србије, Београда и Војводине).

Извори: КК Шампиони Бања Ковиљача / КК Шампиони са Дрине Мали Зворник / Карате федерација Србије / Карате савез уже Србије / Мали Зворник инфо

Фото: КК Шампиони Бања Ковиљача / КК Шампиони са Дрине Мали Зворник

Д.В.К.

Share