Пратећи садржаји манифестације ,,Дрина је смисао живота’’ 2017.

На плажи у Сакару, где се одвијају све манифестације, током XX ,,Сомовијаде’’ уприличени су: изложбе хране, алкохолних и безалкохолних пића, изложба рукотворина, народне традиције и домаће радиности.

Радови настали на ликовној колонији „Мали Зворник 2017“ изложени су у Омладинској сали Дома културе, доступни током читавог лета, а посетиоци XX ,,Сомовијаде“ су имали прилику да их погледају и на плажи у Сакару. Ликовна колонија у Малом Зворнику по први пут трајала је четири дана, од 29. јуна до 02. јула. Учествовало је 35 сликара, са 78 радова, из готово свих крајева Србије и Босне и Херцеговине, међу којима су углавном академски сликари. Радећи на тему „Знаменитости и знамените личности Малог Зворника и околине“ сликари су на својим делима овековечили утиске из подрињског краја, а рађено је техникама акварел, акрил, креда и уље на платну.

Водитељка манифестације била је Љиљана Ристановић, а успешној реализацији свакодневно су доприносиле извештавањем медијске куће које организаторима пружају афирмацију и подршку.

Фото галерија: Мали Зворник Инфо

Изложба хране, пића, козметике и домаће радиности

Новинар – сарадник: Далибор Крстић

Share