Ауто–школа ЕРМ: Бесплатан тренинг безбедне вожње у центру НАВАК 3. новембра

Ауто–школа ЕРМ ће 3. новембра 2017. године, по четврти пут, посетити Националну возачку академију (НАВАК) са кандидатима који су пробну возачку дозволу стекли у њиховим школама у Љубовији, Крупњу, Лозници и Малом Зворнику. Возачи ће у оквиру тренинга „Живот за младе возаче“ имати прилику да се упознају са критичним ситуацијама у саобраћају и науче како да их избегну.

Основу програма „Живот за младе возаче“, али и осталих тренинга безбедне вожње, чине вежбе током којих се без импровизација и симулација представљају ситуације које су наизглед безазлене али у саобраћају односе животе. Све се ради у контролисаним условима, безбедним за полазнике. Тако возачи могу да искусе колико мало повећање брзине лоше утиче на стабилност и кочење, шта се догађа у чеоном судару и превртању, како се аутомобил понаша са зимским и летњим пнеуматицима на клизавом коловозу, колико лош положај за управљачем смањује шансе за преживљавање. Задатак вежби је да се разбију возачке заблуде, подари искуство које се иначе не може стећи без драматичних тренутака и да се самопоуздање, иначе претерано код свих а не само младих, сведе на реалну меру, упореди са тренутним нивоом знања. Основни метод тренинга је потпуна реалност за управљачем, а основни циљ није бржи већ савеснији и свеснији возач.

НАВАК – Национална возачка академија је прва школа безбедне вожње у Србији, институција која ће вас научити како да препознате опасност на путу, како да је избегнете или, у најгорем случају, како да умањите последице. Код свих програма у центру НАВАК инсистира се на потпуној реалности, нарочито у практичним деловима када су полазници самостални за управљачем аутомобила. Реалне брзине, реалан стрес, реалан страх, реално знање.

Искористи прилику и пријави се до 25. октобра:

Љубовија, Главна аутобуска станица, телефони: 065 33 999 52, 015 560 420
Крупањ, Жиће Марковића 2, телефони: 065 33 999 53, 015 581 779
Лозница, ПЦ Стобеx, телефони: 065 33 999 50, 015 871 541
Мали Зворник, Рибарска 42, телефони: 065 33 999 51, 015 472 107

Број места је ограничен. Трошкове тренинга и превоза сноси ауто-школа ЕРМ!

Фото галерија: Ауто школа ЕРМ

Архива: Мали Зворник Инфо

Ауто – школа ЕРМ у посети Националној возачкој академији (НАВАК)

Share