Награђени најбољи ученици и наставници

Вукове дипломе и награде додељене најбољим ученицима и најуспешнијим наставницима у Малом Зворнику

За постигнути успех у школској 2016/2017 години Општина Мали Зворник наградила је укупно 25 ученика, међу којима 20 носилаца Вукове дипломе, пет ученика генерације и четири ученика који су остварили запажене успехе на републичким такмичењима из различитих предмета. На име остварених резултата у раду са ученицима награђене су и три наставнице. Дипломе и награде ученицима и наставницама, на свечаном пријему у петак, 6. октобра, у сали Скупштине општине у Малом Зворнику, уручио је заменик председника општине Милош Радојчић.

Радојчић је честитао ученицима, њиховим родитељима и наставницима на оствареном успеху и пожелео да и даље постижу добре резултате у учењу и раду, истичући да је општина Мали Зворник поносна што има такве суграђане.

Као награде за остварени успех он је ученицима и наставницама, уручио књиге и новчане износе, у вредности од 10.000 и 15.000 динара.

Од 25 овогодишњих најбољих ученика са подручја малозворничке општине, двоје награђених су ученице средње школе, од којих је једна носилац Вукове дипломе а друга награђена за успех на такмичењу, док су осталих 23 најбољих ђака ученици основних школа.

Фото галерија: Општинска управа општине Мали Зворник

Додела диплома и награда

Новинар: Љиљана Ристановић

Share