Учесници Сомовијаде ослобођени плаћања дневне дозволе током трајања риболовног такмичења

На основу одлуке организационог одбора манифестације „Дрина је смисао живота”, постигнут је договор са корисником рибарског подручја у Подрињу „Cassini fishing” д.о.о. Ариље, да учесници „Сомовијаде”, традиционалног риболовног такмичења у лову сома варалицом и бућком, 28. и 29. јула, не плаћају дневне дозволе, јер ће средства за те трошкове овом приликом издвојити Туристичка организација општине Мали Зворник.

За такмичаре Сомовијаде, 28. и 29. јула, обезбеђени су чамци, као и награде изненађења.

Награде за победнике Сомовијаде:

Прво место: Штап „Sportex”;

Друго место: Машиница „RYOBI” I;

Треће место: Машиница „RYOBI”.

Изузетно популаран у Србији, као лидер у производњи штапова за риболов, немачки произвођач „Sportex”; један је од ретких брендова у свету риболова који даје десетогодишњу гаранцију на своје производе. Гаранција се активира директно на сајту „Sportex”, уношењем личних података купца.

Компоненте и квалитетни материјали чине да су, од 1966. године, оригиналне „RYOBI” машинице у целом свету познате по прецизности израде, издржљивости и дуговечности. Захваљујући одличном односу цене и квалитета ове машинице се на нашем тржишту налазе у самом врху популарности.

Током протеклих деценија организатор „Сомовијаде” била је, уз Клуб спортских риболоваца (КСР) „Дринско језеро” и Туристичка организација општине Мали Зворник (ТОМЗ), а покровитељи Скупштина општине Мали Зворник и Хидроелектрана (ХЕ) „Зворник”, уз учешће бројних спонзора који су били дародавци опреме и прибора за најуспешније такмичаре.

🎣 Бистро!

📷 Насловна фотографија – Бранислав Бацковић, субота, 26. јул 2008. године.

📷 Архива фотографија: Трофејни примерци „Сомовијаде”, организатори и учесници

Četvrt veka Somovijade

Share