Теквондо клуб Душан Силни: Две сребрне медаље на турниру у Сарајеву 🥋

🗓 Протеклог викенда одржано је међународно теквондо такмичење „Сарајево Опен 2023” поводом XX година од оснивања Клуба борилачких вештина Taekyon.

🇸🇮 🇭🇷 🇷🇸 🇧🇦 Учествовало је 268 такмичара из 20 клубова, који су дошли из Словеније, Хрватске, Србије и Босне и Херцеговине.

🥋 562 такмичара пријављена су у дисциплинама форме и борбе.

🔖 Према речима тренера ТКД Душан Силни, Дејана Лукића, 30. септембра малозворнички клуб је наступао на међународном турниру у Сарајеву као део Српске интернационалне текводно асоцијације, СИТА тим.

„Из нашег клуба су наступила два такмичара: Новица Зељић и Марко Хргић. Будући да је конкуренција била велика, Марко Хргић је овога пута остао без медаље, док је Новица Зељић успео да дође до финала у формама и борбама где је био заустављен од веома искусног такмичара из Хрватске, те је са освојене две сребрне 🥈🥈 медаље остварио врло добар резултат.

🔖 За Новицу је овај наступ савршена припрема за предстојећи међународни турнир у Дубровнику крајег октобра, што је увертира за Балкански куп који се одржава у Словенији од 10. до 13. новембра. Настављамо даље са успесима, и захваљујемо се свима који нас подржавају и прате наш рад. Спортски поздрав!”

🥊 СИТА тим Српске интернационалне текводно асоцијације освојио је осам сребрних 🥈 и четири бронзане 🥉 медаље.

💻 Извори: ТКД Душан Силни / КБВ Taekyon

📸 Фото: ТКД Душан Силни / КБВ Taekyon

⌨️ Коментари: Мали Зворник инфо

Share