Судски дани и у Малом Зворнику

Од априла омогућени су судски дани за парничне, ванпарничне и оставинске спорове у Малом Зворнику

Отварањем канцеларије Основног суда из Лознице у згради општинске управе у Малом Зворнику, у четвртак 07. априла почели су такозвани судски дани у нашој општини. Грађани ће у оквиру судских дана убудуће своје парничне, ванпарничне и оставинске спорове решавати у Малом Зворнику, док ће се кривични случајеви и даље решавати у Лозници.

Судски дани у оквиру којих ће се одржавати суђења у Малом Зворнику имају двоструку корист, побољшањем доступности судске правде грађанима наше општине смањују њихове трошкове јер убудуће неће морати да путују у Лозницу, а истовремено се смањују и трошкови у правосуђу.

Општинска управа је преузела на себе трошкове опремања и текућег одржавања простора.

Пре првог заказаног рочишта у четвртак када је канцеларија и званично отворена, добродошлицу судији Основног суда Милки Богићевић из Лознице пожелели су председник Општине Мали Зворник Зоран Јевтић и начелник Општинске управе Владимир Петровић.

Судски дани ће се одржавати четвртком у канцеларији број два (2) у приземљу зграде општинске управе у зависности од броја предмета поднетих Основном суду у Лозници.

Извор и Фото галерија: Општинска управа Општине Мали Зворник

Gallery with ID 2 doesn't exist.

Share