Шта је на крају деца би хтела да знају?

„Крајеви се потроше, почеци увек трају. Почетак – ето шта је на крају!”

🙋‍♂️🙋‍♀️🙆‍♂️🙆‍♀️ Малишани који су у овој години завршили предшколски припремни програм учесници су завршне приредбе „Шта је на крају деца би хтела да знају?”.

🤹‍♀️🤹 Предшколци, њих 93, који од јесени прелазе у велике школске клупе, имали су годишњу завршну приредбу, у петак, 16. јуна, на којој су потврдили вештине и знања стечена у предшколским групама и играоницама, у школама и вртићу „Црвенкапа”.

🏫 Програм је због претећих временских непогода уприличен у сали Средње школе Мали Зворник.

👒 🎩 🎓

🎙 🎼 🎤

Традиционално је заступљено мноштво плесних тачака, ритмичко-балетских, етно, фолклорних и денс игара. Изводе их у различитим музичким аранжманима и у живописним костимима које режирају и идејно осмисле њихове креативне васпитачице.

👘 🩰🥻

🎊 Завршна приредба предшколаца догађај је који већ годинама уназад изазове симпатије, велику пажњу, посећеност и интересовање суграђана.

🔖 Талентовани малишани изводе садржајан и занимљив програм, што је и рекапитулација свих наставних активности у Предшколској установи „Црвенкапа” и школама у општини Мали Зворник.

🗓 Претходни мали испит зрелости: „У рукама детета биће здрава планета”, предшколци су нам дочарали 17. јуна 2022. године, на теренима малих спортова, након двогодишње паузе због глобалне епидемије коронавирусом и периода дуге изолације који је потом уследио.

📷 Фото: Предшколска установа „Црвенкапа” / Мали Зворник инфо

Д.В.К.

Шта је на крају?

„На крају неба, на крају мора, на крају пута? Шта је на крају деца би хтела да знају? Зато једу, зато спавају, Зато расту брже од капута. Шта је на крају среде? Четвртак. А шта на крају четвртка? Петак. На крају свих крајева? Увек по један нови почетак. Крајеви се потроше, почеци увек трају. Почетак – ето шта је на крају!”

Душан Душко Радовић

Share