Сребрни почетак нове године

Већ дужи низ година Школа фудбала Фудбалског клуба Јединство Мали Зворник остварује значајне резултате, како у лигашким тако и на турнирским такмичењима. У организацији ФК Јуниор Бања Ковиљача, 2. јануара 2016. године одржан је турнир млађих селекција, тачније 2007. годишта, где су се наши таленти умало окитили златом, али су у финалној утакмици са ФК Трновица поражени на пенале 2:3, док је у регуларном делу било 1:1. Најбољи стрелац екипе, уједно и најбољи играч турнира, Вукашин Аћимовић у четири утакмице дао је четири гола, а један гол постигао је и Никола Илић.

Састав екипе:

Андреј Савић, Михаило Савић, Матеја Несторовић, Стефан Шијаковић, Ђорђе Којић, Александар Шалипуревић, Никола Смиљанић, Хамза Крњић, Никола Илић и Вукашин Аћимовић.

Тренер екипе Борис Славкић, осокољен успехом, кроз осмех дао је коментар: ,,Захвалио бих се свим играчима као и родитељима на бодрењу. Сматрам да су дечаци пружили свој максимум. Да су имали мало више среће у пенал серији понели би златне медање са собом, мада и овако могу бити презадовољан јер смо окитили клупске полице са још једним пехаром и тако најавили успешну годину у свим селекцијама и на свим такмичењима. Сви играчи су заслужни за успех“.

Новинар спортске рубрике: Самир Салихбеговић

Уредник: Далибор Крстић

Фото: ФК Јединство Мали Зворник

Капитен екипе: Вукашин Аћимовић

Vukasin Acimovic

Share