Нови вршилац дужности директора Јавног комуналног предузећа „Дрина” Мали Зворник је дипломирани агроекономиста Драган Крстић

Одборници су на XXIV седници локалног парламента, у петак, 14. јула, већином гласова усвојили Решење о именовању вршиоца дужности директора Јавног комуналног предузећа „Дрина” Мали Зворник.

Нови вршилац дужности директора је дипломирани агроекономиста из Доње Борине, Драган Крстић.

До овог постављења, Драган Крстић био је ангажован на пословима саветодавца за агроекономију у Пољопривредној саветодавној и стручној служби „Пољосавет” д.о.о. Лозница.

Завод за пољопривреду „Лозница” доо је у мају 2011. године формираo ПССС „Пољосавет” доо Лозница као посебан правни субјект, који наставља да обавља стручне и саветодавне послове.

Пољопривредна производња обухвата подручје општина Лозница, Крупањ, Мали Зворник и Љубовија на пољопривредној површини од 81.199 хектара, те су оформљене стручне и саветодавне службе за ратарство, сточарство, воћарство, заштиту биља, земљиште и ђубрење. 

Будући да је, пре истека мандата (23. мај 2025. године) дипломирани инжењер машинства Звонко Цвијић, претходно именован у децембру 2021. године за вршиоца дужности директора, а у мају 2022. за директора комуналног предузећа, поднео оставку, из здравствених разлога и одласка у пензију, Скупштина општине Мали Зворник расписује и утврђује текст јавног конкурса за избор директора Јавног комуналног предузећа „Дрина”;

Усвојени су и Решење о именовању Комисије за избор директора ЈКП „Дрина” Мали Зворник и Решење о констатовању престанка дужности директора Јавног комуналног предузећа „Дрина” Мали Зворник.

💻 Извори: Скупштинска служба Скупштине општине Мали Зворник / Мали Зворник инфо

📷 Фото: Мали Зворник инфо

Share