Сениорке Одбојкашког клуба Мали Зворник прваци регионалне Мачванско – Колубарске лиге

Иако једини женски клуб, ове девојке су засениле све своје мушке колеге. Након 18 кола такмичења, првопласирана су екипа регионалне Мачванско – Колубарске лиге у сезони 2020/2021, са 42 бода из 15 утакмица, остварених 14 победа и забележеним једним јединим поразом од 3:2 у 13. колу такмичења. Наше одбојкашице су се, након две године одсуства, тријумфално вратиле у Другу лигу Србије, група „Центар”.

„Најлепша слика из Малог Зворника! На пријему код председника општине Мали Зворник, Зорана Јевтића, организованом победницама у част, договорена је значајна финансијска помоћ како би клуб могао несметано да се такмичи у вишем рангу, тако да је на њима „само” да побеђују. Још једном све честитке тренеру и овим дивним девојкама и пуно среће у следећој сезони”, истакао је генерални секретар Спортског савеза „Дрина” Александар Андрић.

Пријему код председника општине су, поред наших шампионки, присуствовали и тренер женског одбојкашког клуба „Мали Зворник” Зоран Грбић, председник клуба Миодраг Мики Белић, заменик председника општине Милош Радојчић и секретар Спортског савеза „Дрина” Александар Андрић.

Спортски савез „Дрина” Мали Зворник, члан Спортског савеза Србије, референтни је савез на територији општине Мали Зворник, задужен за координацију рада свих спортских клубова. У Малом Зворнику делује 17 спортских друштава, са око 1000 активних чланова. Општина Мали Зворник прати и подржава њихов рад, финансирајући на нивоу године трошкове редовних активности и посебних програма у спорту.

Фото: Спортски савез Дрина / Одбојкашки клуб „Мали Зворник”
Новинар сарадник: Далибор Крстић

Регионална Мачванско – Колубарска одбојкашка лига

Пројекат „Спортски мозаик – Повратак на терен” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2021. години.

Share