Саопштење за јавност председника ОО СНС Мали Зворник и председника општине Мали Зворник Зорана Јевтића

Саопштење за јавност председника ОО СНС Мали Зворник и председника општине Мали Зворник Зорана Јевтића преносимо у целости: 

„Позивам све пристојне људе, који желе пристојну Србију, да осуде претње председнику Вучићу и његовој породици, а надлежне да хитно реагују!”

Док се Албанци на Косову и Метохији удружују и након увођења царинских такси на српску робу доносе Закон о Трепчи, којим отежавају опстанак Срба и других неалбанаца на тим просторима, присталице Ђиласовог, Обрадовићевог и Јеремићевог савеза доносе вешала и шаљу недвосмислену поруку да ће обесити свакога ко не мисли као они.

Они који су нам опљачкали и разорили Србију, треба да знају да су директно одговорни за претње које упућују председнику државе и његовој породици.

Стога, најоштрије осуђујем поменута недела и позивам све пристојне људе, који желе пристојну Србију, која иде напред, да учине то исто, а надлежне органе да хитно реагују, а не да чекају да се нешто догоди, па да тек онда одговоре на овако монструозне појаве.

Не желимо да се вратимо у мрачну прошлост, када су представници Ђиласовог, Обрадовићевог и Јеремићевог савеза пунили своје џепове, пљачкали државу и народ.

Председник ОО СНС Мали Зворник
и председник општине Мали Зворник
Зоран Јевтић, дипл. инж. рударства

 

Share