Радаљски Гранит такмичиће се у првој групи Градске лиге Лознице

У предстојећој сезони у Градској фудбалској лиги (ФСГЛ) такмичиће се 19 клубова, подељених у две групе.

🔹️ Иако је било најављено да ће састави група бити одређени на Конференцији лиге у понедељак 28. августа, у Конференцијској сали УФК „Лагатор”, Извршни одбор Фудбалског савеза града Лознице (ФСГЛ) састао се пре два дана и жребом утврдио саставе група.

📋️ У првој групи ће се такмичити десет клубова: Будућност (Руњани), Цер (Јадарска Лешница), Крајишници (Лозница), Јадар (Ступница), Градилиште (Лозница) , Гранит (Радаљ), Респект (Лозница), Младост (Лозница), Младост (Доњи Добрић) и Вук (Тршић).

📋️ У саставу друге групе су: Слога (Липнички Шор), Хајдук (Рибарица), Младост (Брезјак), 14. октобар (Драгинац), Црвена Звезда (Варош Лешница), ТЕ Гучево (Трбушница), Јадар 07 (Лозница), Слога (Коренита) и Пасковац (Пасковац).

🗓 Нова сезона почеће 16. септембра.

🔹️ Победници група директно ће се пласирати у Међуопштинску лигу „Јадар”, док ће другопласирани тимови имати прилику да кроз бараж изборе место у вишем рангу.

🔹️ Победник меча другопласираних екипа састаће се са прваком Општинске лиге Љубовије, а бољи из овог дуела пласираће се у виши ранг.

💻 Извори: Лозничке новости / SrbijaSport.net / Мали Зворник инфо

⌨️ Коментари: Мали Зворник инфо

📷 Фото: Фудбалски савез града Лознице

📷 Насловна фотографија: Freepik

Brojnim pojačanjima i temeljnom reorganizacijom Fudbalski klub Granit očekuje bolji plasman u predstojećoj sezoni

Share