Публика је највернији савезник наших трофејних одбојкашица у финишу сезоне

Изванредна серија од шест победа за три седмице! Сениорке ЖОК Мали Зворник у редовном XX колу боље у сва три сета, савладавши у Свилајнцу, резултатом 3:0, домаћина ЖОК „Смеч СВ” . Донеле су нове бодове у Мали Зворник.

Досадашњим учинком од 13 победа и седам пораза пласиране су на четврто место табеле, са 38 бодова и сет разликом од 44:31 (+13).

„Предстоји нам гостовање првопласиране екипе Лазаревца, у претпоследњем, XXI колу. Овом приликом позивам навијаче да у сали Средње школе, у суботу, 2. априла, од 16.00 часова, бодре нашу екипу у једној од пресудних утакмица за пласман од првог до петог места на табели. Подсетићу нашу верну публику и све суграђане који прате наше резултате да смо у сриједу 16. марта одиграли заосталу утакмицу XI кола против ОК Парк 015” Шабац и побједили их резултатом 3:0 у Малом Зворнику, гдје су гости дошли у ослабљеном саставу. У редовном XIX колу угостили смо ОК Лаки Стар” Београд савладавши их, такође, резултатом 3:0.”, рекао нам је тренер нашег трофејног клуба Зоран Грбић.

Наши такмаци у борби за висок пласман, четврто место табеле у Другој лиги Србије – група центар, до краја првенства у априлу, остају ЖОК: Авала, Лаки стар и Блок аут. Три првопласирене екипе су: Лазаревац, Шумадија и Рибница. 

Ако остваримо још једну или две победе очекује нас изузетан пласман, који је предуслов за опстанак у лиги и каснији улазак у виши ранг такмичења, због промена у организацији лигашког такмичења које се очекују почетком наредне сезоне.

Одбојкашице: Друга лига – Центар

Извори: Мали Зворник инфо / Одбојкашки клуб Мали Зворник / СрбијаСпорт

Насловна фотографија: Архива ЖОК „Мали Зворникˮ 🏐

Архива текстова: Мали Зворник инфо

Одбојкашице Малог Зворника учвршћују пласман у врху табеле Друге лиге Србије

Д.В.К.

Share