Богатство различитости: Мали Зворник на Сајму туризма у Београду

Општина Мали Зворник учествовала је на 43. Међународном сајму туризма у Београду, који је одржан од 24. до 27. марта, под слоганом „Између планина и мора”.

Jединствена туристичка понуда представљена је у Хали IV  Београдског сајма, на штанду број 4068, у оквиру промоције регије Подриња, заједно са градом Лозница и општинама Крупањ и Љубовија.

Учешће на сајму Туристичка организација општине Мали Зворник и општина искористиле су да промовишу своју атрактивну туристичку понуду, природне туристичке потенцијале, сеоски, ловни и риболовни туризам, богато културно наслеђе, историјске и културне знаменитости, манифестације, локалну гастрономију и угоститељске објекте.

Штанд Подриња и општине Мали Зворник протеклих дана посетили су бројни домаћи и страни туристи, представници друштвено-политичког живота, државни функционери и многе друге јавне личности.

Учешће на Сајму туризма представници локалног руководства искористили су, као и ранијих година, за остваривање важних контаката и разговоре са потенцијалним инвеститорима у циљу унапређења локалне туристичке понуде и промоције општине.

Предузећа, удружења и остале организације из Малог Зворника, које се баве делатностима у туризму, имале су прилику да у директном контакту са потенцијалним гостима представе своју туристичку понуду, повежу се са сличним организацијама, али и да виде нове трендове у туризму, што им може послужити као пример за унапређење посла којим се баве.

Извори: Туристичка организација општине Мали Зворник / Општинска управа општине Мали Зворник

Фото: Туристичка организација општине Мали Зворник / Општинска управа општине Мали Зворник

Д.В.К.

Share