Програм за све генерације: Бесплатна обука у вожњи скутера на води

Током манифестације „Дрина је смисао живота”, која се под овим именом одржава од 2011. године, када је у програм манифестације званично уведена прва језерска регата у Србији, у петак 30. јула, од 9.00 до 13.00 и у суботу 31. јула, од 13.00 до 17.00 часова, изводи се бесплатна, теоријска и практична, обука у вожњи скутера на води за најмлађе суграђане, у организацији општине Мали Зворник, Туристичке организације Малог Зворника и Спортског савеза „Дрина”.

Обуку „Мотоџет H2O адреналина” води мотонаутички клуб „Мотоџет” (Motojet) из Новог Сада, који се бави промоцијом и популаризацијом мотонаутичке дисциплине, са лиценцираним тренерима и свом неопходном опремом потребном за успешно и безбедно извођење саме обуке.

Прва посета „Мотоџет H2O адреналина” општини Мали Зворник уприличена је 2018. године.

Сви полазници пролазе кроз програм основне теоријске и практичне обуке у вожњи водених скутера. У два дана савладаће основну технику вожње, али и основна правила уз које ће им сваки наредни контакт са воденим скутерима бити безбеднији, занимљивији и забавнији. Упознаће се са правилном употребом пловила, безбедносном опремом и основним правилима у водном саобраћају, а биће им додељене и дипломе.

Чекамо вас на језерској плажи у Сакару!

Извори: Мали Зворник инфо / Спортски савез „Дрина”

Share