Представници Телекома и ЈП ПТТ Србија у радној посети општини Мали Зворник

У радној посети општини Мали Зворник и председнику општине јуче је боравио Бобан Бирманчевић, директор шабачке пословнице Телекома. Тема разговора је било пословање Телекома на територији малозворничка општине, планирани развој инфраструктуре и услуга, као и будућа сарадња са општинским руководством.

Поред Бирманчевића састанку су присуствовали и представници ЈП ПТТ Србије, Милан Антонић координатор за поштански саобраћај подручне јединице Шабац и Дејан Радић управник јединице поштанске мреже 15318 Мали Зворник.

Поред извештавања о текућем одвијању поштанског саобраћаја, на састанку је покренута и иницијатива за отварање издвојеног шалтера малозворничке јединице ПТТ-а у услужном центру Општине Мали Зворник. У наредном периоду ће стручне службе обе стране извршити анализу оправданости ове иницијативе. Према речима председника општине на овај начин побољшаће се рад службе и убрзати извршење услуга из надлежности управе, јер управу дневно посети и до стотину грађана који за различите услуге морају извршити административне и друге уплате.

У склопу модернизације услужног центра недавно је у функцију пуштена и радна станица Националне службе за запошљавање која омогућава корисницима проверу доступних конкурса, приступ обрасцима и формуларима потребним активним тражиоцима посла, а у процесу је и имплементација система електронске писарнице.

Gallery with ID 24 doesn't exist.

Извор: http://malizvornik.rs/

Share