Председник општине Мали Зворник апеловао на грађане који нису вакцинисани да приме вакцину против вируса корона и сачувају своје здравље и живот

Због све већег броја умрлих од заразне болести Ковид – 19, међу грађанима који нису примили вакцину против вируса корона, председник општине Мали Зворник, Зоран Јевтић, позвао је невакцинисане суграђане да се одазову сталним позивима за имунизацију, приме вакцину и заштите се од инфекције.

„Вакцинација је једино могуће решење у ситуацији у којој се налазимо. Свако избегавање вакцинисања је свесно ризиковање да, у случају заражавања, дође до смртног исхода, што свакодневно потврђују нови случајеви преминулих пацијената међу невакцинисанимаˮ, рекао је Јевтић.

Он је навео да на пункту за имунизацију у Малом Зворнику дневно дође и прими вакцину између 20 и 30 грађана и да су међу њима углавном они који су прележали Ковид – 19 и суочили се са свим тешкоћама које ово обољење носи са собом, у жељи до то не доживе поново.

Председник општине Мали Зворник апеловао је на све суграђане који нису вакцинисани да приме вакцину што пре и сачувају своје здравље и живот.

Извор: Општинска управа општине Мали Зворник

Фото: Архива портала Мали Зворник инфо – Општинска управа општине Мали Зворник

Поштујте мере превенције, будите одговорни према себи и према другима

#Ковид19 #КоронаВирус #Корона #Сачувајживоте

Share