Мали Зворник: Запажен успех хуманитарног концерта за Игора Марковића

Малозворничани су заблистали 7. октобра показавши своје најлепше лице, солидарност и човекољубље.
Прикупили су 50.000 динара током хуманитарног концерта за лечење тешко болесног младог суграђанина Игора Марковића, што је довољно за једномесечни боравак његове мајке и део терапија током њиховог боравка на Институту за мајку и дете у Београду.

,,Борба његове породице удружила нас је да дамо свој скромни, али и драгоцени допринос Игоровом излечењу и опоравку“, наводи се у поруци посетиоцима, коју је у име чланова фолклорне секције Библиотеке ,,17. септембар“, упутила Ива Крстић, ученица VI разреда Основне школе ,,Бранко Радичевић“. Она се захвалила директорици Библиотеке ,,17. септембар“ Славојки Спасеновић која је омогућила да фолклорна секција вредно и успешно вежба наступ за хуманитарни концерт и кореографу Драгану Ђајићу који им преноси своје знање и љубав према фолклору.

Директорица Славојка Спасеновић је пожелела брз опоравак Игору Марковићу, захваливши се присутнима на изузетном одзиву, јер је Велика сала Библиотеке била испуњена до последњег места. ,,Библиотека годинама организује хуманитарне концерте за најугроженије категорије суграђана који уз помоћ свих нас могу вратити осмех на лице“, истакла је са нескривеним поносом Спасеновићева.

Хуманитарни концерт извели су су чланови млађег, средњег узраста и ветерани фолклорне секције Библиотеке ,,17. септембар“, а подршку за новине у наступу и кореографију су имали у колегама из КУД ,,Караџић“ Лозница. Трочлана редакција информативног портала Мали Зворник Инфо је видео записом и фотографијама дала свој медијски допринос успеху концерта солидарности.

Уредник: Далибор Крстић
Фото: Далибор Крстић

Корисни линк:

Фото албум са хуманитарног концерта

Медијски партнер: 

www.malizvornik.info

Share