Пљусак одложио Видовдански турнир: Нове утакмице у петак

Због првог обилнијег летњег пљуска који би угрозио безбедност учесника турнира на игралишту малих спортова и спречио већу посећеност, организатор XXVII Видовданског турнира у малом фудбалу донео је одлуку да се данас предвиђене утакмице одложе за петак, 2. јул.

Најава утакмица четвртог дана Видовданског турнира у малом фудбалу

Након данашњег договора организатора турнира са тренерима и капитенима екипа, утврђено је да се 2. јула одиграју четири утакмице, у термину од 19.00 часова до 22.20.

Од 19.00 играју Хотел Ројал Дрина – Мали Зворник и ФК Гранит – Радаљ, из групе А;

У 19.50 састаће се ФК Младост – Доња Борина и Ресторан Славија Плаyроом – Зворник (група А);

Од 20.40 састаће се ФК Јединство Мали Зворник – Лацин Липолист и Дискотека БМ – Тршић (група Б);

За 21.30 планиран је сусрет тимова Bauwin decor – Зворник – Брасина и Хотел Видиковац – Зворник из групе Б.

У односу на турнир који је одржан 2019. године, када се играло 30 минута, утакмице током квалификација за четвртфинални део такмичења продужене су на 40 минута, са два полувремена у трајању од 20 минута. У четвртфинале ће се пласирати осам екипа, по четири најуспешније из две групе.

Генерални спонзор такмичења је „Енерготехника Јужна Бачка” из Новог Сада.
Турнир организује Спортски савез Дрина, а покровитељ је Општина Мали Зворник.

Спонзори турнира у 2021. години су: Апотеке „Здравље” Мали Зворник – Јово Роган; „ТеоТео Fashion Barbosa” – Зворник, Бутик „Теодора” – Мали Зворник; Предузетничка радња за припремање докумената и специјализовану канцеларијску подршку ТОП-СМ Мали Зворник, Фризерски салон „Бане” – Мали Зворник; Штампарија „Новаковић” – Мали Зворник; Агенција за књигодствене услуге „Актива” – Мали Зворник; Стоматолошка ординација др Владић; Ауто-школа „ЕРМ”; „Good Food” (cash&carry) супермаркет – Зворник; Кафе „Кул” (Cool) – Мали Зворник; Четири СМ – Сакар; Подрум пића „Јовановић”, Хидроелектрана „Зворник”, Савет за младе општине Мали Зворник и Дом културе у Малом Зворнику.

Медијска пратња такмичења је портал Мали Зворник инфо, где можете прочитати све спортске извештаје са турнира.

Видовдански турнир у Малом Зворнику одржава се традиционално од 1994. године на игралишту малих спортова, а иницијативу је реализовала тада неформална омладинска организација у Малом Зворнику, данас остварених људи и редовних спонзора овог такмичења.

Новинар-сарадник: Далибор Крстић

Пројекат „Спортски мозаик – Повратак на терен” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2021. години.

Трећи дан Видовданског турнира у малом фудбалу: Између крајности

Share