Трећи дан Видовданског турнира у малом фудбалу: Између крајности

Видовдански турнир у Малом Зворнику одржава се традиционално од 1994. године на игралишту малих спортова. Ово такмичење није било каква смотра младости, енергије, ентузијазма, искуства и спортске вештине. Он је током протеклих четврт века, у овој средини, симболично означавао почетак лета, пруживши нам прилику да потврдимо и узвратимо гостопримство фудбалерима, било да су аматери или професионалци, из Подриња, Мачве, Јадра, Рађевине, Азбуковице, регије Бирач и Семберије. 

Трећег дана квалификација за четвртфинале, од 19.00 играли су Дискотека БМ – Тршић и Пекара Жарковићи – Мали Зворник (група B). Коначан исход 2:5 (1:3). Обе екипе чине врло млади, непредвидиви, талентовани и енергични фудбалери.

Од 20.00 играли су Ресторан Славија Playroom – Зворник и ФК Гранит – Радаљ (група A). Динамична игра, прецизни дриблинзи и пасови фудбалера победничког тима, у којима је публика уживала. Победа Славије резултатом 12:3 (8:1).

У трећој утакмици између екипа Хотел Ројал Дрина – Мали Зворник и Независни синдикат полиције – Мали Зворник (група A), од 21.00, предност коју је остварио тим Независни синдикат полиције, након првог полувремена била је 3:0. Драматичним преокретом, у другом полувремену, екипа Хотел Ројал Дрина остварила је победу резултатом 6:4. Брза и груба игра на обе стране.

Судијски пар ове вечери били су Славољуб Цветковић и Чедомир Радић.

Генерални спонзор такмичења је „Енерготехника Јужна Бачка” из Новог Сада.

Турнир организује Спортски савез Дрина, а покровитељ је Општина Мали Зворник.

Медијска пратња такмичења је портал Мали Зворник инфо, где можете прочитати све спортске извештаје са турнира.

Фото галерија: Трећи дан Видовданског турнира

Најава утакмица четвртог дана Видовданског турнира у малом фудбалу

Након договора организатора турнира са тренерима и капитенима екипа, утврђено је да се 1. јула одиграју три, уместо четири планиране утакмице, у термину од 19.30 часова до 22.15.

Од 19.30 играју ФК Младост – Доња Борина и Ресторан Славија Playroom – Зворник (група А);
У 20.30 састаће се ФК Јединство Мали Зворник – Лацин Липолист и Дискотека БМ – Тршић (група Б);
За 21.30 планиран је сусрет тимова Bauwin decor – Зворник – Брасина и Хотел Видиковац – Зворник.

У односу на турнир који је одржан 2019. године, када се играло 30 минута, утакмице током квалификација за четвртфинални део такмичења продужене су на 40 минута, са два полувремена у трајању од 20 минута. У четвртфинале ће се пласирати осам екипа, по четири најуспешније из две групе.

Фото: Мали Зворник инфо

Новинар сарадник: Далибор Крстић

Пројекат „Спортски мозаик – Повратак на терен” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2021. години.

Други дан Видовданског турнира: Финесе и спортска срећа

Share