Општина Мали Зворник обезбеђује 100 оброка дневно за кориснике Народне кухиње Црвеног крста

Општина Мали Зворник обезбеђује 100 оброка дневно за кориснике Народне кухиње Црвеног крста

Председник општине Мали Зворник и командант Општинског штаба за ванредне ситуације Зоран Јевтић и сарадник у његовом кабинету Милан Остојић посетили су у четвртак, 02. априла, Народну кухињу Црвеног крста у Малом Зворнику, која дневно, о трошку локалне самоуправе, припрема и дели 100 оброка корисницима. 

Како би се уверили да се оброци у Народној кухињи припремају и деле у складу са наредбама Владе Републике Србије и локалног Штаба за ванредне ситуације, уз примену појачаних мера заштите и хигијене, Јевтић и Остојић су, заједно са секретаром Општинске организације Црвеног крста Драганом Николићем, обишли кухињу и запослене у њој.

Оброке корисницима Народне кухиње запослени издају искључиво на шалтеру, у рукавицама и са маскама на лицу, како је и прописано.

Ради обезбеђивања довољног броја заштитних средстава за запослене и кориснике, председник општине овом приликом Народној кухињи Црвеног крста у Малом Зворнику уручио је 100 заштитних маски, при чему је одређен број одмах подељен присутним корисницима, а остатак остављен за поделу наредних дана.

Фото: Општинска управа Мали Зворник

Извор: Општинска управа Мали Зворник

#Mali_Zvornik #Podrinje #Србија #Serbia #SRB 

#VanrednoStanje #Covid19 #Corona

#ОстаниКодКућe #OstaniKodKuće #Sačuvajživote

Share