Опремање фудбалских клубова за остварење бољих резултата и пласман у виши ранг

У сусрет почетку такмичарске сезоне 2021/2022 и првим утакмицама наших клубова у Међуопштинској лиги „Јадар” (Лозница), које се одигравају 29. августа, недавно је постављена нова заштитна ограда иза голова и набављене су нове лопте за Фудбалски клуб „Младост” Доња Борина.

Генерални секретар Спортског савеза „Дрина”, Александар Андрић, истакао је јуче да се наставља одлична сарадња општине Мали Зворник, територијалног спортског савеза и локалних клубова, захваливши се на дочеку председнику ФК „Младост” Милојку Лоји Ђокићу и члану Управног одбора клуба Драгану Крстићу. 

Током свечаног отварања новог травнатог игралишта у Великој Реци, Спортски савез „Дрина”, у четвртак, 12. августа, донирао је машину за обележавање терена, односно обележавање линија фудбалског игралишта, у намери да се нашим клубовима омогуће одговарајући услови за тренирање, остварење најбољих резултата и пласман у виши ранг.

Фото: Спортски савез Дрина

Новинар-сарадник: Далибор Крстић

Пројекат „Спортски мозаик – Повратак на терен” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2021. години.

 Везани линкови:

Нове инвестиције Спортског савеза Дрина у одржавање спортских терена

Share