Новогодишња честитка председника општине Мали Зворник

Новогодишња честитка председника општине Мали Зворник

Председник општине Мали Зворник Зоран Јевтић честитао је суграђанима Нову годину и божићне празнике, са жељом да 2019. година буде година даљег напретка и развоја општине и нових могућности за све који у њој живе. Јевтић је грађанима пожелео и добро здравље, успех на свим пољима, личну и породичну срећу. Истичучи да је претходна година за локалну заједницу била година бројних резултата, он је најавио да ће општинско руководство у 2019. години наставити са радом у намери да општина Мали Зворник буде лепше и квалитетније место за живот.

„Поштовани грађани, желим вам срећну и успешну наступајућу 2019. годину, да у добром расположењу са најдражима проведете новогодишње и божићне празнике. Нова година за све нас представља нову шансу да остваримо своје жеље и планове. Првенствено вам желим добро здравље, као основ за све остало. Уз добро здравље, нека вам Нова година и Божић донесу радост и успех на свим пољима, посебно на плану личне и породичне среће”, наводи се у честитки председника Јевтића.

Он је оценио да је 2019. година у Малом Зворнику била година бројних резултата, на којима ће се заснивати даљи напредак и развој локалне заједнице.

„Ако сагледамо резултате остварене у протеклих 12 месеци, видећемо да је прошла година у Малом Зворнику била период важних пројеката, у којем смо наставили рад на побољшању услова живота, обнови и уређењу инфраструктуре, запошљавању, као и у свим осталим сегментима. Верујем да време које долази доноси нову енергију и могућности, које ћемо искористити за даљи напредак и развој нашег места и побољшање услова за живот сваког човека у нашој општини. У то име честитам вам Нову годину и божићне празнике и желим лепши и испуњенији живот убудуће”, поручио је Јевтић.

Извор: Општина Мали Зворник

 

Share