Нови голови и мреже за Основну школу „Никола Тесла” у Великој Реци

Након свих активности организованих током летњег периода и значајнијих манифестација у Малом Зворнику, Спортски савез „Дрина” поново је активан на унапређењу и обнављању малих терена намењених најмлађој популацији која у предшколским и школским установама, током спортских активности, открива своје таленте и развија вештине.

„Корак по корак, мењамо застарелу спортску инфраструктуру. Нека дечји осмех буде мерило успешности нашег рада. Спорт за све! Наставиће се…”, истакао је Александар Андрић, професор физичког васпитања, генерални секретар нашег савеза.

Спорт остаје делатност од посебног значаја, у циљу задовољења потреба човека за физичким вежбањем, такмичењем са другима, афирмацијом и стваралаштвом.

Спортски савез „Дрина” Мали Зворник, члан Спортског савеза Србије, организација је задужена за координацију рада свих спортских клубова, финансирање клубова који током године конкуришу са адекватном пројектном документацијом, одобрава, подстиче и помаже његовим чланицама у свакој ситуацији када је неопходно његово ангажовање. Уочавају где су средства најпотребнија, а стимулишу најуспешније такмичаре и спортске клубове.

У Малом Зворнику делује 17 спортских друштава, са око 1000 активних чланова. Општина Мали Зворник прати и подржава њихов рад, финансирајући на нивоу године трошкове редовних активности и посебних програма у спорту.

Извори: Спортски савез Дрина / Мали Зворник инфо

Фото: Спортски савез Дрина Мали Зворник

Д.В.К.

Пројекат „Промоција спорта – промоција здравог живота” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2022. години. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Share