Демонстрација теквондо вештине у оквиру дечје недеље

Дечја недеља, највећа национална манифестација за заштиту и промоцију дечјих права, ове године одржана је у октобру под слоганом „Шта детету треба да расте до неба!?”

Поред редовних активности школских установа и библиотеке, које су сви актери представили јавности искључиво на својим друштвеним мрежама, у групама, страницама и сајтовима, бележимо, до данас неуобичајену, демонстрацију теквондо вештине у оквиру дечје недеље.

Тренери нашег Теквондо клуба „Душан Силни”, Маја Перић и Јована Станојевић, су у петак 7. октобра, на позив колектива Предшколске установе „Црвенкапа” из Малог Зворника демонстрирали теквондо вештине нашим најмлађим суграђанима у сврху правилног развоја и здравог одрастања.

„Наши најмлађи су били одушевљени и узели су учешће у демонстрацији ове племените вештине, док су њихови васпитачи са захвалношћу истакли да је овакав вид промоције спорта веома значајан и да ће се потрудити да наставе са оваквом праксом у будућности.

Велику захвалност дугујемо колективу ПУ „Црвенкапа”, јер су препознали наш труд и позвали нас да будемо њихови гости. Такође, изражавамо захвалност свима који нас прате и подржавају наш рад. Спортски поздрав!”, истакао је тренер и оснивач клуба Дејан Лукић, носилац црног појаса II дàн.

Извор: Теквондо клуб „Душан Силни”

Фото: Теквондо клуб „Душан Силни” Мали Зворник

Пројекат „Промоција спорта – промоција здравог живота” одобрен је и суфинансиран ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2022. години. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Share