Наставак уређења простора Дома културе

🏫 Библиотека „17. септембар” – Мали Зворник је на конкурсу Министарства културе за 2024. годину „Градови у фокусу” добила нових осам милиона динара за реализацију пројекта „Културно срце Малог Зворника”.

🎙 🎚 🎛 📽 Овај пројекат обухвата наставак радова на уређењу велике сале, замени бине и озвучења у Дому културе. Циљ је да се унапреде капацитети у култури и културној понуди.

Наставља се са улагањем у културне ресурсе, у даљи развој и стварање предуслова за оснаживање културних садржаја, те стварање инспиративног окружења за све грађане! 🎭📚

📌 13. фебруара 2024. године потпредседница Владе Републике Србије и министарка културе Маја Гојковић одржала је састанак са 50 градоначелника и председника општина у Србији, који ће уз подршку Министарства културе током ове године радити на обнови културних центара, музеја, архива, библиотека и других установа културе широм Србије.

На том састанку општину Мали Зворник заступали су председник општине Зоран Јевтић и директорка Библиотеке „17. септембар” Мали Зворник, Славојка Спасеновић.

Овом приликом министарство културе подржало је наставак реконструкције велике сале, замене бине и озвучења у Дому културе у нашој библиотеци.

💻 Извори: Министарство културе / Библиотека „17. септембар” Мали Зворник
📷 Фото: Министарство културе

Share