Представљање: Кандидат за председника Демократске странке др Зоран Лутовац

Члан политичког савета Демократске странке Зоран Лутовац, доктор политичких наука, бивши амбасадор Србије у Црној Гори, објавио је у јулу кандидатуру за лидера те странке.

У оквиру кампање организовао је у суботу, 27. августа, “Дружење без цензуре” са чланством у Љубовији, Малом Зворнику и Лозници. ,,Људи и промене“ су у основи његове кампање. Нови људи у странци који ће подстаћи промене без даљих подела.

,,Прихватио сам кандидатуру за председника Демократске странке на позив и уз подршку људи са интегритетом. Идеју о кандидатури добио сам од чланова и симпатизера странке који верују да постоји засићеност људима који су годинама у врху партије. Никада не улазим у нешто непознато ако нисам способан и спреман да се суочим са тим изазовима. Моја биографија подразумева учење и рад, посвећеност послу којим се бавим. Тим људи који стоји иза мене жели такву реформу странке која ће чланове и симпатизере подстаћи да поново гласају са поносом. На последњим изборима, многи од њих су дали глас Демократској странци као једну врсту кредита намењеног њеном побољшању. Тај кредит сада долази на наплату“, наводи Лутовац.

Др Зоран Лутовац посетио је Подриње у пратњи Дарка Симића, дипломираног правника, предузетника из Лазаревца и Борисава Радојковића, магистра економских наука, који је одлучио је да се врати из Лондона где је живео и радио неко време, у Србију, и покрене занатску производњу пива.

,,Погрешни су наводи да ме искључиво подржава тим професора. Ови млади људи, предузетници са знањем и искуством, припадници су нове генерације политичара, спремне да нешто жртвује од свог лагодног живота. Они настоје да напредују због својих резултата, рада и учинка, а не због блискости са врхом Демократске странке“, нагласио је Лутовац.

Тонски прилог: Мали Зворник Инфо

 

Корисни линк: 

http://zoranlutovac.com/biografija/

Новинар: Далибор Крстић

Share