Напредњаци из Малог Зворника организовали групну посету Сајму туризма у Београду

За десетак предузетника са подручја општине Мали Зворник активних у области туризма и грађана заинтересованих за бављење сеоским туризмом Општински одбор Српске напредне странке организовао је групну посету овогодишњем Сајму туризма у Београду.

Одлазак на сајам организован је у циљу подстицања развоја и унапређења туризма у општини. Посета је уприличена другог сајамског дана, у петак, 24. фебруара 2017. године.

Поводом организованог одласка на сајам, члан ОО СНС у Малом Зворнику Милош Радојчић, задужен за организацију посете, рекао је да је то вид подршке СНС-а најактивнијим предузетницима у туризму на подручју општине, односно потенцијалним предузетницима у овој области, у циљу покретања и унапређења делатности, кроз сагледавање искустава других у овој области.

– Сајам туризма је манифестација која учесницима и посетиоцима пружа прилику за упознавање, међусобно повезивање, размену искустава и евентуално умрежавање и склапање сарадње. Наша намера је била да организованом посетом предузетницима из Малог Зворника и онима који желе да се баве туризмом пружимо могућност да буду део тог значајног скупа и искористе могућности које он пружа – рекао је Радојчић.

У оквиру посете, након обиласка изабраних штандова, група је боравила на штанду Општине Мали Зворник, која је тог дана презентовала своје потенцијале у области ловног и риболовног туризма.

Share